Προσωρινή άδεια συμμετοχής στον Πουλίδο!

Τη… ρεβάνς μετά την απόρριψη της υπόθεσής του από το CAS πήρε ο Άλαν Πουλίδο, εξασφαλίζοντας προσωρινή άδεια από τη FIFA!

Ο Μεξικανός επιθετικός του Λεβαδειακού έχει πλέον το δικαίωμα να αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα του, δίχως να υποστεί την παραμικρή συνέπεια. Παράλληλα, ο διεθνής παίκτης κινείται προς την κατεύθυνση της έφεσης στη δευτεροβάθμια επιτροπή του CAS, καθώς και στη FIFA, επιμένοντας πως η υπογραφή που παρουσιάζεται από την Τίγκρες στο συμβόλαιό του, δεν είναι δική του.

Ο Πουλίδο έχει στη διάθεσή του έκθεση πραγματογνώμονα, ο οποίος επιβεβαιώνει ότι δεν έχει υπογράψει εκείνος, εννοώντας προφανώς πως πρόκειται για πλαστογραφία. Στόχος του ποδοσφαιριστή είναι να απεμπλακεί οριστικά από την Τίγκρες, ενώ έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο, πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψει στο Μεξικό.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη μέσω Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξύπνησα με μια σπουδαία είδηση. Εξασφάλισα προσωρινή άδεια συμμετοχής. Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που μου έδειξες για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλος είσαι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα