Προφυλακίστηκε ο πατέρας που κατηγορείται ότι εξέδιδε την κόρη του

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια της Κω και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω ο 41χρονος πατέρας του 14χρονου κοριτσιού που βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση στην Κάλυμνο και ο 67χρονος φερόμενος ως δράστης του βιασμού.

Μετά τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν εναντίον τους από τον εισαγγελέα για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 15 ετών κατ’ εξακολούθηση, ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια και για απλή συνέργεια σε ασέλγεια με ανήλικο ηλικίας κάτω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στην ανακρίτρια

Στις απολογίες τους τόσο ο πατέρας όσο και ο συνταξιούχος υποστήριξαν ότι οι καταγγελίες της 14χρονης είναι ψευδείς.

Η υπόθεση προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο ακριτικό νησί και αντιδράσεις σε όλη την Ελλάδα, με την αποκάλυψή της την περασμένη εβδομάδα, όταν η ανήλικη συνοδευόμενη από δύο θείες της πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και κατήγγειλε το μαρτύριο που ζούσε.

Το παιδί φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι ο 67χρονος την πήρε από το σπίτι της που βρισκόταν μόνη, την οδήγησε σε χωράφι, όπου τη βίασε και της έδωσε 5 ευρώ. Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο πατέρας της, η μικρή του είπε τι συνέβη κι εκείνος, πάντα σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 24χρονη, φέρεται να την… συμβούλεψε να ξεχάσει το περιστατικό, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα τακτοποιούσε ο ίδιος το θέμα.

Η ανήλικη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 67χρονος συνέχισε να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα και υποστήριξε ότι την βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ, τα οποία έδινε στον πατέρα της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα