Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός για το φόνο του γιατρού στη Σητεία

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 37χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 62χρονου γιατρού στη Σητεία της Κρήτης.

Ο καθ΄ομολογία δολοφόνος  μέχρι το τέλος προσπαθούσε να καλύψει την 38χρονη ερωμένη του, σε ό,τι αφορά την εμπλοκή της στο φόνο του συζύγου της, καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Ο 37χρονος διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα εδώ και 1,5 χρόνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι ο γιατρός είχε μάθει για τη σχέση τους και του είχε στείλει ένα απειλητικό ηλεκτρονικό μήνυμα, τον περασμένο Αύγουστο, στο messenger.

Ο αστυνομικός πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Νεάπολης λίγο μετά τις 11:30, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Λασιθίου.

Ο εραστής της συζύγου του άτυχου καρδιολόγου μπήκε στο γραφείο του ανακριτή συνοδευόμενος από τον δικηγόρο που του όρισε το δικαστήριο και σύμφωνα με πληροφορίες πήρε πάνω του την δολοφονία του άτυχου γιατρού.

«Η Ν… δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος σε άλλο σημείο της απολογίας του ισχυρίστηκε πως είχε δεχτεί απειλητικό μήνυμα από τον γιατρό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και άφησε να εννοηθεί πως φοβόταν όχι μόνο για τη ζωή του αλλά και για τον ανήλικο γιό του στη Βουλγαρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα