Προφυλακιστέοι τρεις για τα ληγμένα ναρκωτικά χάπια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην 26η τακτική ανακρίτρια οι τρεις κατηγορούμενοι – ανάμεσά τους και μια φαρμακοποιός – που διακινούσαν στις «πιάτσες» ληγμένα ναρκωτικά χάπια. Πρόκειται για ένα 60χρονο συνταξιούχο, έναν 30χρονο αλλοδαπό και μια 39χρονη φαρμακοποιό, οι οποίοι διώκονται για διακίνηση ναρκωτικών ενώ η τελευταία διώκεται και για απάτη και πλαστογραφία.
Η απάτη τους αποκαλύφθηκε όταν ο νεαρός αλλοδαπός και ο 60χρονος συνταξιούχος, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, έχοντας στην κατοχή του χιλιάδες δισκία ναρκωτικών χαπιών. Καταθέτοντας στους αστυνομικούς ο συνταξιούχος δήλωσε μεταμέλεια και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι είναι ψυχικά ασθενείς και ότι τα χάπια που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για προσωπική του χρήση.
Ακόμη, ο ίδιος αρνήθηκε ότι πωλούσε τα χάπια και κατονόμασε τη φαρμακοποιό ως το πρόσωπο που του διέθετε τα χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνταξιούχος ανέφερε πως αγόραζε τα συγκεκριμένα χάπια για τρία ευρώ, ενώ η κανονική τιμή τους είναι 1,5 ευρώ, και τα πουλούσε στη συνέχεια για δέκα ευρώ.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα