Προ των πυλών μεγάλης μεταγραφής ο «Φέτφα»!

Μία πολύ καλή επένδυση έκανε η ομάδα της Τζένοα στο ταλέντο του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος, σύμφωνα με έγκυρες πηγές από την Ιταλία, βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων του καμπιονάτο και όχι μόνο.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η διοίκηση του Γενοβέζικου συλλόγου έχει τρεις συγκεκριμένες προτάσεις στα γραφεία της για τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή. Οι δύο προέρχονται από μεγάλες ομάδες της Ιταλίας και η τρίτη είναι από ευρωπαϊκό σύλλογο, επίσης μεγάλου πρωταθλήματος. Οι Ιταλοί δεν επιθυμούν να αποσυντονίσουν τον ποδοσφαιριστή από τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ και για το λόγο αυτό δεν θέλησαν να αποκαλύψουν περισσότερα. Αρκέστηκαν στο ότι θα μιλήσουν με τον παίκτη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και θα τον ενημερώσουν για τις προτάσεις που έχουν, ξεκινώντας διαπραγματεύσεις με τις διοικήσεις των ομάδων.

Οι Γενοβέζοι έχουν κάθε συμφέρον να πάει καλά η Εθνική Ελλάδος στη Βραζιλία και να διακριθεί ο Γιάννης Φετφατζίδης, ούτως ώστε να ανεβάσει την τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Στην παρούσα φάση αποφεύγουν να αξιολογήσουν τις απαιτήσεις τους για τον 23άχρονο μέσο και έχουν όλο το χρόνο στη διάθεσή του να περιμένουν την ολοκλήρωση του Μουντιάλ, προκειμένου να έχουν όλα τα δεδομένα στη διάθεσή τους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα