«Πρωταθλήτρια» στις εξαγωγές η IDE

ΣΤΗΝ INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS ΠΗΓΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΤΗΣ «ACTIVE GREECE - AWARDS 2016»

Ακόμη μία σημαντική επιβράβευση της INTRACOM Defense Electronics (IDE). Πρόκειται για το βραβείο «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ» το οποίο απονεμήθηκε στην IDE στο πλαίσιο της εκδήλωσης “ACTIVE GREECE – AWARDS 2016” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Μαρ. 2016 στον ΟΛΠ.

Με την διάκριση αυτή επιβραβεύτηκε η IDE για το μεγάλο ποσοστό εξαγωγών που ξεπέρασε το 99% τα τελευταία χρόνια. Αναμφίβολα αποτελεί μια πολύ σημαντική αναγνώριση για την IDE, δεδομένου ότι τα αποτελέσματα αυτά πραγματοποιήθηκαν εν μέσω αντίξοων διεθνών οικονομικών συνθηκών. Την ίδια περίοδο η IDE έχει αναθέσει περισσότερο από 40% των εργασιών των υπογεγραμμένων συμβάσεών της σε άλλες ελληνικές επιχειρήσεις, για υλοποίηση εγχώριου υποκατασκευαστικού έργου.

Στην εκδήλωση, η οποία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βραβεύσεις των ελληνικών επιχειρήσεων, παραβρέθηκε ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γεώργιος Σταθάκης, εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, της επιχειρηματικής κοινότητας, ξένων πρεσβειών, επιμελητηρίων και συλλογικών φορέων καθώς και των ΜΜΕ.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE κ. Γεώργιος Τρουλλινός, ο οποίος δήλωσε σχετικά:

«Είναι τιμητική και ταυτόχρονα σημαντική η βράβευση της IDE για την εξωστρέφεια της σε μια περίοδο της οποίας κύριο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη οικονομική αβεβαιότητα και αστάθεια. Η διάκριση αυτή επιβραβεύει τη στρατηγική μας καθώς αποτελεί ηθική αναγνώριση της δουλειάς των εργαζομένων μας αλλά και της προσήλωσης μας στην ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια».

 

Active_Greece_web (2)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα