Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης για μαθητές

Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 15 Μαΐου, για το νέο θερινό πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μου», που θα απασχολεί δημιουργικά μαθητές δημοτικού. Για μία ακόμα χρονιά, διοργανώνεται, από τον δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι.Ρέντη, μετά τη λήξη του σχολικού έτους.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε τρεις περιόδους και θα φιλοξενήσει μέχρι 200 παιδιά σε κάθε περίοδο: 19/06 -30/06/2017 (Α΄ Περίοδος) , 3/07 – 14/7/2017 (Β΄ Περίοδος), 17/7-28/7/2017 (Γ’ Περίοδος). Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στους χώρους του δημοτικού γυμναστηρίου “Πλάτων”, του πολιτιστικού πολυχώρου «Μάνος Λοΐζος» και του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας.

Ο δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει σε σχετικές δηλώσεις πως παρά τις δύσκολες εποχές, η ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν τα παιδιά παραμένει ισχυρή, ενώ κάνει λόγο για «πραγματική υπερπροσπάθεια», ώστε να λειτουργήσει το πρόγραμμα και φέτος όσο το δυνατό καλύτερα. «Έχουμε αποδείξει αυτά τα χρόνια ότι βασική προτεραιότητα των δράσεών μας είναι τα παιδιά και οι ανάγκες τους. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του δήμου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς, μουσικούς, ζωγράφους, εικαστικούς και γυμναστές, σχεδίασε ένα πρόγραμμα ανάλογο με τις ηλικίες των παιδιών και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα, παίρνοντας ποικίλα ερεθίσματα, να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους», ανέφερε ο κ. Ιωακειμίδης.

Οι αιτήσεις, μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα γίνονται δεκτές στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (παλαιό κτίριο δημαρχείου Νίκαιας, Γρεβενών 5-7, 2ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 2132075334-335) από την Δευτέρα 15 Μαΐου και για δυο εβδομάδες. Ώρες λειτουργίας: 07.30-18.00 (Δευτέρα-Τετάρτη-Πέμπτη) και 07.30-15.00 (Τρίτη και Παρασκευή)

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα