Πρόκριση, ντεμπούτο κι ανανέωση για την ΑΕΚ!

Γεμάτη μέρα για την ΑΕΚ η 4η Φλεβάρη, αφού μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τζανετόπουλου και να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας δύο καινούριοι ποδοσφαιριστές.

Το ματς του Καυτανζογλείου ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού το 4-1 του πρώτου αγώνα δεν έδινε πολλές ελπίδες στον Ηρακλή. Έτσι, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην παρουσία του Ζουκουλίνι και του Πέκχαρτ που έκαναν το ντεμπούτου τους. Ο Αργεντινός μέσος έπαιξε 67 λεπτά και στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός, ενός ο Τσέχος στράικερ δεν πρόλαβε να φανεί. Αν του έδινε μία πάσα στο 81’ ο Τζιμπούρ θα παρατηρούσαμε την εκτελεστική του ικανότητα, αλλά ο κατά τα άλλα εξαιρετικός Αλγερινός δεν έπραξε τα δέοντα στη συγκεκριμένη φάση. Πάντως, το γκολ της ΑΕΚ από τον Μάνταλο στο 50’ που διαμόρφωσε το τελικό 0-1 (ένατη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις) ήταν ένα ακόμη προϊόν του τρομερού πάσινγκ γκέιμ που έχει επιβάλλει ο Πογιέτ στην ελληνική ομάδα. Πέραν του κορυφαίου Τζιμπούρ, συγκινητικός ήταν και πάλι ο Σιμόες που ταξίδεψε από Πορτογαλία στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν το παιχνίδι και ζήτησε να παίξει!

Όσον αφορά στην ανανέωση του Άνταμ Τζανετόπουλου, αυτή επιτεύχθηκε μέσα σε πέντε λεπτά, με τον νεαρό αμυντικό να αποδέχεται την πρόταση της ΠΑΕ με ένα ποσό κοντά στις 550.000 ευρώ για πενταετές συμβόλαιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον (14’ Περνίς), Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (68’ Πασάς), Μπουλούτ (77’ Λουκίνας), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Βέλλιος.

ΑΕΚ: Μπαροχα, Σοϊλέδης (3’ Γκάλο), Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ζουκουλίνι (67’ Κορδέρο), Σιμόες, Μάνταλος, Πλατέλλας (68’ Πέκχαρτ), Μπουονανότε, Τζιμπούρ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα