Πρώτη για Χάσι στο Ρέντη

Αφετηρία της σεζόν 2017-18 είναι για τον Ολυμπιακό η σημερινή μέρα, καθώς ξεκινάει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο, με πρώτη υποχρέωση την τρίτη προκριματική φάση του Champions League!

Ο Μπέζνικ Χάσι θα γνωρίσει τους περισσότερους παίκτες της ομάδας, όχι όλους καθώς οι διεθνείς βρίσκονται ακόμη σε διακοπές και φυσικά υπάρχουν οι αναρίθμητοι δανεικοί, κάποιοι εκ των οποίων – πάντως – δεν θα μπουν σε διαδικασία αξιολόγησης του 47χρονου προπονητή, καθώς έχει ήδη αποφασιστεί από την ΠΑΕ ότι παραμένουν δανεικοί, είτε για μελλοντική… χρήση, είτε για πώληση.

Τα λίγα λόγια του Χάσι στο Ρέντη ήταν:

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και αυτό που θέλω απ’ όλους είναι μα δουλέψουμε σωστά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Ξέρω καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα είμαι και θέλω να έχουμε την καλύτερη συνεργασία. Μπορούμε να πάμε καλά και μέσα απ’ την καθημερινή δουλειά θα βελτιωνόμαστε».

Την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθούν οι εργομετρικές εξετάσεις, ο Ολυμπιακός φεύγει για το Ζέεφελντ, καθώς τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες πραγματοποιούν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας κι αυτό στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα