Πρώτη νίκη στο λιοπύρι για τον Παναθηναϊκό

Απαράδεκτα πράγματα από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος! ΠΑΟ και Απόλλωνας έπαιξαν υπό καθεστώς καύσωνα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή που θα πρέπει να αντιληφθεί πως στην Ελλάδα το καλοκαίρι είναι θερμό τουλάχιστον μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη που ολοκληρώνεται ημερολογιακά. Ο Παναθηναϊκός… ίδρωσε, αλλά νίκησε 1-0, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως όποια ομάδα έβαζε γκολ, η άλλη δεν θα μπορούσε να αντιδράσει ακόμη και με… αντηλιακό.

Στο 31’ ο Χίλιεμαρκ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Άλμταν με επιτόπιο άλμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να σημειώσει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.  Δημιουργός και σκόρερ ήταν οι καλύτεροι παίκτες του Παναθηναϊκού σε όλο το παιχνίδι.

Στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης ο Βλαχοδήμος έσωσε τον ΠΑΟ από την ισοφάριση όταν σταμάτησε σουτ του Μπαμπιάρτζ, αλλά στη συνέχεια οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης (73’ Σιλά), Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ (46’ Λουτσιάνο), Μόλινς (65’ Τσάβες)

ΑΠΟΛΛΩΝ: Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Σιατραβάνης (61’ Μάατσεν), Αλμπάνης (77’ Ελπμπάζ), Καστιγιέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος (73’ Μενδρινός)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα