Πρώτος στα γήπεδα, τελευταίος στη γραφειοκρατία!

Ένα υγιεινό περίπατο έκανε φέτος  ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, που παρά την ήττα του από την ΑΕΚ, δεν μπορεί να χάσει την άνοδο για τη Super League. Ωστόσο, στα γραφεία της ΕΠΟ παίζεται και το παιχνίδι των αδειοδοτήσεων και εκεί ο Ηρακλής έχει πρόβλημα.

Ούτε να ακούνε δεν θέλουν οι φίλοι του Ηρακλή το ενδεχόμενο να χάσουν για μία ακόμη φορά την κατηγορία στα χαρτιά, όπως έχει γίνει αρκετές φορές στην ιστορία του συλλόγου. Αγανακτισμένη μερίδα οπαδών του Ηρακλή πήγε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, δημιουργώντας αναστάτωση με τις φωνές τους προς τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας που εργάζονταν μέσα.

Συνθήματα, αλλά και φωνές τύπου: «Είστε τελειωμένοι! Φύγετε! Αφήστε ήσυχο τον Ηρακλή μας» οδήγησαν τις αστυνομικές δυνάμεις στο χώρο που απομάκρυναν τον κόσμο και οδήγησαν και τους πιο θερμόαιμους στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων!

Στη διοίκηση του Ηρακλή είναι σχεδόν τρομοκρατημένοι, αφού φοβούνται πως και η έφεσή τους θα πέσει στο κενό, παρά το ότι ο μεγαλομέτοχος Σπύρος Παπαθανασάκης δείχνει ψύχραιμος. Ο κόσμος του Ηρακλή να δούμε αν θα παραμείνει ψύχραιμος αν ο φάκελος απορριφθεί και στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. Ίσως ο Παπαθανασάκης γνωρίζει πως είναι θέμα ημερών η διοίκηση της ΕΠΟ να κηρυχτεί έκπτωτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα