Πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Ισπανίας ο Μίτσελ!

Θέμα προπονητή από το… πουθενά προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς οι ξένοι μπουκμέικερς δίνουν τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ Γκονζάλεθ, ως το πρώτο φαβορί στην κούρσα της διαδοχής του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε στον πάγκο της Εθνικής Ισπανίας!

Μπορεί να ακούγεται λίγο… παράξενο το όλο θέμα, ωστόσο έχει αποδειχθεί με τον πλέον περίτρανο τρόπο, πως οι μπουκμέικερς είναι αρκετά πληροφορημένοι και βάσει του δικτύου πληροφόρησης που διαθέτουν, βγάζουν τις αποδόσεις τους. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού προσφέρεται με τη χαμηλότερη απόδοση (3,00) και μάλιστα με διαφορά από τον δεύτερο Χουάντε Ράμος (5,00). Ακολουθούν ο Γκρεγκόριο Μανθάνο και ο Ράφα Μπενίτεθ (10,00), ενώ υποψήφιοι είναι και οι Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (15,00) και Πεπ Γκουαρδιόλα (20,00)!

Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ βέβαια, έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο ακόμη και όταν συζητήθηκε το θέμα του με τη διοίκηση, με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, διευκρινίστηκε με κάθε σαφήνεια πως οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ και μία πολύ καλή πορεία στο Champions League.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα