Πτήση του τρόμου για τρεις ομάδες!

Πολλές φορές οι παράγοντες των ομάδων ή και οι παίκτες δεν επιθυμούν τη διεξαγωγή ενός αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, αλλά την απόφαση την παίρνει ο προπονητής.

Σε περίπτωση αεροπορικής πτήσης την απόφαση την παίρνει ο πιλότος σε συνδυασμό με την εταιρία. Οι τρεις ομάδες, λοιπόν, που επέστρεφαν τα ξημερώματα της Κυριακής από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Αττική δεν είχαν λόγο και έπρεπε να αποδεχθούν την απόφαση του πιλότου της Aegean που αποφάσισε πως η πτήση μπορεί να πραγματοποιηθεί κανονικά. Έλα που δεν μπορούσε.

Τρεις αθλητικές αποστολές, του ποδοσφαιρικού Ατρόμητου, της μπασκετικής ΑΕΚ και του Φάρου Κερατσινίου – η φιναλίστ του Κυπέλλου στο μπάσκετ – έζησαν 90 τρομακτικά λεπτά στον αέρα, αφού το αεροπλάνο δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» και επέστρεψε στο «Μακεδονία», με επαγγελματίες άνδρες αθλητές στο αεροσκάφος να κλαίνε!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ατρόμητου με ανάρτησή του στο διαδίκτυο εξηγεί: «Και μετά κατηγορούμε τους διαιτητές που αναβάλλουν τα ματς όταν το τερέν δεν είναι καλό γιατί κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών! Την ευθύνη για την τρομερή ψυχική ταλαιπωρία των ανθρώπων της χθεσινής πτήσης τρόμου που δεν αναβλήθηκε θα την αναλάβει κανείς; Αλήθεια γιατί «έπαιξαν» με τις ανθρώπινες ζωές αφού ήξεραν για την κακοκαιρία στην Αττική;»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα