Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στη Γερμανία

Συναγερμός έχει σημάνει στη Γερμανία καθώς μετά από τις 20.00 ακούστηκαν πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters η αστυνομία έχει κλείσει την περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο, Olympia. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οι ειδικές δυνάμεις.

Πληροφορίες από το Russia Today, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη επισήμως κάνουν λόγο για 15 νεκρούς, ενώ και γερμανικά ΜΜΕ αυξάνουν τον αριθμό των νεκρών.

Η εφημερίδα του Μονάχου Abendzeitung, επίσης, κάνει λόγο για 15 νεκρούς, ενώ το γερμανικό κανάλι NTV αναφέρει ότι από τους πυροβολισμούς έχασαν τη ζωή τους 10 άνθρωποι.

Ωστόσο μέχρι στιγμής και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Reuters επιβεβαιώνεται μόνο ένας νεκρός. Αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος στο εμπορικό κέντρο Olympia ανέφερε στο Reuters ότι «ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί».

Αυτή την ώρα έκλεισε το μετρό στο Μόναχο καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης διέφυγαν χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μέσο μεταφοράς. Επίσης τα λεωφορεία και τα τραμ έχουν σταματήσει τα δρομολόγια.

Σε βίντεο που έχουν αναρτήσει χρήστες του twitter, μετά από τους πυροβολισμούς ακολούθησαν σκηνές πανικού. Οι πολίτες άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι και προσπαθούσαν να απομακρυνθούν από το κτίριο.

(ΠΗΓΗ: CNN Greece)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα