Πυρ κατά πάντων!

Με μία ανακοίνωση που δεν θυμίζει Σύνδεσμο Φιλάθλων αλλά αντιμνημονιακό πολιτικό κίνημα η «Θύρα 4» επιτίθεται σφοδρά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και λιγότερο στην κυβέρνηση.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ χρησιμοποιούν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και χαρακτηρίζουν απόλυτα δίκαιη την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από το «δικέφαλο του βορρά».

«Είναι κοινό μυστικό πως πλέον η Ελλάδα δεν αποτελεί σύγχρονο κράτος ούτε για πλάκα, δεν ήταν ποτέ για να είναι και σήμερα κράτος δικαίου ενώ από τη χρεοκοπία και μετά (αυτήν που ποτέ δεν ανακαλύφθηκε καν από τις δημοσιογραφάρες των καθεστωτικών ΜΜΕ) η Ελλάδα είναι ένα προτεκτοράτο, αντικείμενο εκμετάλλευσης ντόπιων, ευρωπαίων και διεθνών νταβατζήδων που προσπαθούν να πείσουν με τα πιόνια τους το λαό πως τα μνημόνια είναι ευλογία και η ανασφάλιστη εργασία των 400 ευρώ θα οδηγήσει στην ανάπτυξη» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της «Θύρας 4» και συνεχίζει σε ακόμα πιο έντονο ύφος: «Σε ένα κράτος σαν και αυτό δεν μας κάνει εντύπωση που ο Κούλης Μητσοτάκης, το καθυστερημένο παιδί του πα-τέρα του ετοιμάζεται να γίνει πρωθυπουργός. Δεν μας κάνει εντύπωση επίσης πως από το πρώην υπουργικό συμβούλιο του Σημίτη την έχει πληρώσει μόνο ο Τσοχατζόπουλος, πως ο Κωστάκης θεωρείται ακόμα «εθνικό κεφάλαιο» και φυσικά πως «αριστερό» κόμμα απατεώνων εφαρμόζει μνημόνια μετατρέποντας τα ΟΧΙ του λαού σε Ναι.

Στις επόμενες εκλογές δεν θα μας σόκαρε η είσοδος στη βουλή της Σάσας Μπάστα, ούτε και η υπουργοποίηση του Σάκη Ρουβά. Αυτούς θέλει ο Έλληνας και αυτούς έχει, αν ήθελε άλλους θα είχε άλλους. Όμως, η κατάσταση αυτή Κούλη, μην νομίζεις πως σου επιτρέπει να χύνεις δηλητήριο για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας αμέτρητες στιγμές στο παρελθόν και όποιος έπιασε στο στόμα του τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του το μετάνιωσε. Αν θες να μάθεις πραγματικά την έννοια πέτσινο, ψεύτικο η κάλπικο, μπορείς απλά να γυρίσεις το κεφάλι σου δεξιά-αριστερά και να δεις τι έχεις αποκτήσει εσύ και η οικογένειά σου τόσα χρόνια στις πλάτες αλλά και με την ανοχή του ελληνικού λαού. Μπορείς και να κοιταχτείς στον καθρέφτη Κυριάκο γιατί δεν είσαι τίποτε άλλο από ένα ψεύτικο βιογραφικό, ένας κηφήνας που προσελήφθη με 10000 ευρώ μισθό μετά το τέλος των σπουδών του λες και του έλειπαν τα λεφτά, ενώ εμείς χάνουμε ένα, ένα τα παιδιά και τους φίλους μας στο εξωτερικό. Το κύπελλο αυτό κατακτήθηκε πανάξια και πανηγυρίστηκε παγκοσμίως, αλήθεια είσαι ελάχιστος για να το σπιλώσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα