Πωλίνα Τριγωνίδου: «Έχω βιώσει bullying»

 

Η όμορφη αθλητικογράφος έκανε την κάθοδό της στην Αθήνα, δηλώνει μόνη στην «Α»,  ενώ δεν διστάζει να απαντήσει στα κακόβουλα δημοσιεύματα για τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση με την βοήθεια πλαστικών επεμβάσεων!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά αθλητικογράφος, που συμμετείχε με την ομάδα των «Διασήμων» στο «Suvrival», μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα, για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα στον χώρο της τηλεόρασης.

Ούσα βολεϊμπολίστρια και έχοντας για χρόνια αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αγαπημένο της άθλημα λόγω τραυματισμού, και να ασχοληθεί πιο εντατικά με τα αθλητικά δρώμενα από το πόστο της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας.

Θα ήθελες να παρουσιάζεις την δική σου εκπομπή;

«Σίγουρα θέλω να κάνω νέα πράγματα και η παρουσίαση είναι ένα από αυτά. Θα ήθελα να είναι μια εκπομπή που θα περνάει αληθινά μηνύματα στον κόσμο. Σίγουρα δεν θα λείπει το γέλιο, η αισιοδοξία και η θετική ενέργεια».

Το μετάνιωσες που πήγες στο «Survival», που δεν έκανε τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης;

«Σε καμία περίπτωση δεν το έχω μετανιώσει. Πήρα πολλά πράγματα από το παιχνίδι. Ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που δεν γνώριζα, έμαθα να ζω με λιγότερα υλικά αγαθά, αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου, είδα τις αντοχές και τις δυνάμεις μου, αναθεώρησα για πάρα πολλά πράγματα στην ζωή μου, έγινα καλύτερος άνθρωπος και γνώρισα καινούργιους φίλους… Ήταν μια μοναδική εμπειρία που με άλλαξε πολύ σαν άνθρωπο και θα την θυμάμαι για όλη μου την ζωή».

Υπήρξε περίοδος της ζωής σου που δέχτηκες bullying;

«Ναι, έχω δεχτεί bullying σε πιο μικρή ηλικία».

Πατώντας το όνομά σου στο google, πέφτεις πάνω σε θέματα του «Πριν και του μετά» των πλαστικών. Πώς σε κάνει να αισθάνεσαι αυτό;

«Πολλές γυναίκες έχουν κάνει κάποιου είδους πλαστική και είναι συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Η πλαστική στην μύτη άλλαξε πολύ τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου και είμαι χαρούμενη με την εικόνα μου. Δεν με πειράζει καθόλου που έχει γραφτεί κάτι τέτοιο, άλλωστε και στο προσωπικό μου προφίλ στο Facebook έχω δημόσια παλιές φωτογραφίες πριν κάνω την πλαστική».

 

Θα αποκάλυπτες πόσες πλαστικές έχεις κάνει;

«Βέβαια. Η μόνη πλαστική που έχω κάνει είναι στην μύτη».

 

Είσαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο;

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο. Έχω συγκεντρωθεί απόλυτα στα επαγγελματικά και τους στόχους μου».

 

Για να σε κερδίσει ένας άντρας, τι πρέπει να κάνει;

«Να ξέρει να μαγειρεύει, γιατί με τις δουλειές δεν έχω καθόλου χρόνο για μαγειρική (…γέλια). Σίγουρα πρέπει να έχει χιούμορ και θετική ενέργεια!!!»

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα