Πόλεμος ανακοινώσεων ΑΕΚ – Ολυμπιακού

«ΕΙΣΤΕ ΜΠΑΤΡΑΝΗΔΕΣ!» - «ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ»

Πριν από 1,5 χρόνο και με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου, ΑΕΚ και Ολυμπιακός είχαν επιδοθεί σε πόλεμο ανακοινώσεων. Σήμερα, επικρατεί ο ίδιος… χαμός, με αφορμή την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της «ερυθρόλευκης» καταγγελίας (για τα επεισόδια στον αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ) η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε ως εξής:

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Εχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες.

Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές»

Μέσω του εκπροσώπου Τύπου, Κώστα Καραπαπά, ο Ολυμπιακός δήλωσε πως δεν θα απαντήσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Δε θα απαντήσουμε στις γελοιότητες της ΑΕΚ. Αν θέλουν να βλέπουν χαφιέδες ας κοιταχτούν στον καθρέφτη όσοι έτρεχαν να κάνουν παράσταση στα δικαστήρια κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όσοι έβαζαν κάποιους γραφικούς να μηνύουν τον Περέιρα και τον Κασάμι!

Όσο για την αναφορά τους στον Μπατράνη, ένα διαβόητο χαφιέ της Κοκκινιάς, κι αυτό θα το ξέρουν καλύτερα στην ΑΕΚ, μπορεί να ήταν και φίλος τους ο συγκεκριμένος. Και η Κοκκινιά ξέρει καλά και την ιστορία για το «μπλόκο» αλλά και για το βίο και την πολιτεία όσων μεγάλωσαν σε αυτή τη γειτονιά… Γι αυτό μην ανοίγεστε…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα