Πόρισμα τροχαίας: Έπεσε με το αυτοκίνητο στον Αμβρακικό

Η αδικοχαμένη Μαρία Ιατρού, η οποία βρέθηκε πνιγμένη στον Αμβρακικό κόλπο, όπου κι έπεσε μαζί με το αυτοκίνητό της, συγκλόνισε την Ελλάδα.

Η 36χρονη ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και όταν έφυγε από το σπίτι της, ζήτησε από τον άνδρα της λίγο χρόνο, καθώς αισθανόταν πιεσμένη. Στην πραγματογνωμοσύνη της Τροχαίας Αμφιλοχίας, αναφέρεται ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια ή ίχνη άλλου αυτοκινήτου.

Υπήρχαν μόνο τα συμβατά ίχνη της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου της αδικοχαμένης μητέρας στην πλαγιά μετά την άκρη του δρόμου. Το γεγονός ότι ο προφυλακτήρας και η πινακίδα του οχήματος βρέθηκαν στο ανάχωμα και το αυτοκίνητο είχε πορεία σε απόλυτη ευθεία προς την θάλασσα, δείχνει ότι είχε αναπτυχθεί μεγάλη ταχύτητα.

Το σημείο στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 36χρονη γυναίκα, στο 2ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αμφιλοχίας-Βόνιτσας-Λευκάδας, δεν φωτίζεται τις νυχτερινές ώρες και η στροφή είναι τόσο απότομη που αιφνιδιάζει τους οδηγούς με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί εκεί πολλά ατυχήματα.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν αν η άτυχη Μαρία είχε καταναλώσει αλκοόλ ή άλλες ουσίες. Η ίδια είχε αναφέρει στον ξάδελφο της σε μήνυμα που του είχε στείλει, ότι είχε πιει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα