«Πόρτα» στις κάμερες!

Η NOVA στηρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα όσο μπορεί, παρά το ότι πρόκειται ένα από τα χειρότερα του κόσμου, σύμφωνα με την προ διετίας έρευνα της Daily Mail. Κι όμως, αυτή τη συνεργασία θέλει να τινάξει στον αέρα η Super League και κάποιες συγκεκριμένες ομάδες, που απειλούν ότι δεν θα επιτρέψουν το σαββατοκύριακο στα τηλεοπτικά συνεργεία του σταθμού να μπουν στα γήπεδά τους!

Η απειλή αυτή έρχεται ως αντίβαρο στην παρακράτηση εσόδων που σκοπεύει να κάνει η NOVA μετά τις συνεχιζόμενες αναβολές των αγωνιστικών, αναβολές που έχουν τινάξει στον αέρα το τηλεοπτικό πρόγραμμα της κορυφαίας και κατά τα άλλα αξιόπιστης συνδρομητικής πλατφόρμας. Η NOVA έχει χαρίσει τόσα και τόσα λεφτά στις ΠΑΕ με τη μη ενεργοποίηση της ρήτρας σε άλλες περιπτώσεις, αλλά δεν μπορεί να πράττει διαρκώς ως «καλός Σαμαρείτης».

Αν οι ΠΑΕ εμείνουν στην απόφασή τους θα είναι έγκλημα, καθώς η NOVA κρατά στη ζωή το ελληνικό πρωτάθλημα. Πραγματικά, προκαλεί εντύπωση αυτή η επαναστατικότητα λίγες μέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων του Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος ως νέος… πρωτομάστορας της Super League λογικά θα έδωσε την έγκρισή του σε αυτή τη στάση των ΠΑΕ.

Το σίγουρο είναι πως η απαγόρευση εισόδου των συνεργείων δε θα ισχύσει από την τρέχουσα αγωνιστική, αφού η απόφαση θα «σφραγιστεί» στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας, την πρώτη του Δεκέμβρη. Ελπίζουμε μέχρι τότε να έχει παρθεί μία πιο ψύχραιμη απόφαση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα