«Πύρρειος» πρόκριση για τον Ολυμπιακό!

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η πρόκριση του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, έναντι της ΑΕΚ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν για το υπόλοιπο της σεζόν τις υπηρεσίες του αρχηγού τους, Γιάννη Μανιάτη, και του Τζίμι Ντουρμάζ!

Ο Γιάννης Μανιάτης διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, γεγονός που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών. Σοβαρός είναι ο τραυματισμός και του Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ, θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες, κάτι που σημαίνει ότι και ο Σουηδός ποδοσφαιριστής θα παρακολουθήσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας του από την εξέδρα.

Οι απουσίες των δύο προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών ήρθαν να προστεθούν στα ήδη πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βίτορ Περέιρα ενόψει της αναμέτρησης πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και για τα επόμενα ματς. Υπενθυμίζουμε ότι τραυματίες είναι οι Μήτρογλου, Φουστέρ και Ελαμπντελαουί, οι οποίοι ήταν εκτός αποστολής από το ματς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα