Π. Βαρούχας: “Κανένα πέναλτι στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο” (video)

ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ SPORTFM

Ξεκάθαρος όσον αφορά στο πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς με τον Ατρόμητο ήταν ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος εξήγησε πως ο αμυντικός των “μπλε” έδιωξε την μπάλα και μετά έπεσε ο επιθετικός του Δικεφάλου!

«Στο πέναλτι ο διαιτητής παρασύρεται. Ο παίκτης του Ατρόμητου βρίσκει τη μπάλα χαμηλά. Υπάρχει επαφή με το σώμα, αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν μένει όρθιος και η μπάλα φεύγει κάτω μακριά, δεν μένει στάσιμη, φεύγει μακριά, οπότε δεν υπάρχει πέναλτι. Ο ίδιος διαιτητής έχει την ίδια φάση με τον Χουλτ και τον Καρσελά στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Ο διαιτητής κρίνεται από τις φάσεις που γίνονται στην περιοχή. Όλα τα άλλα είναι εύκολα». 

Για την εικόνα της διαιτησίας στο φετινό πρωτάθλημα, είπε: «Η εικόνα της διαιτησίας είναι βελτιωμένη πάντως. Νομίζω πως δεν υπήρχε στόχευση στο ματς της Τούμπας. Ο Παπαπέτρου είναι καλός διαιτητής. Δεν υπάρχει διαιτητής που να μην κάνει λάθος. Βλέπω μεγάλη βελτίωση και απελευθέρωση των διαιτητών γενικότερα. Για παράδειγμα ο Αρετόπουλος, κάνει καλές διαιτησίες το τελευταίο διάστημα. Είχε κακές διαιτησίες στο παρελθόν και τώρα κάνει καλές διαιτησίες και αυτά πρέπει να τα λέμε. Δεν πρέπει να λέμε μόνο για τους διαιτητές, αλλά και για κάποιους παίκτες που δεν ξέρουν τον κανονισμό, όπως για παράδειγμα ο Άλτμαν». 

Για τις αμοιβές των διαιτητών: «Θα κάνω μία πρόβλεψη που είχα κάνει και πέρσι. Ο κύριος Γραμμένος έκανε μια σωστή τοποθέτηση και είπε ότι πρέπει να λυθεί το πρόβλημα των διαιτητών. Του Αχαρναϊκού ας πούμε τα ματς τη διαιτησία ποιος θα την πληρώσει; Οι διαιτητές πρέπει να πληρώνονται κάθε αγωνιστική και όχι κάθε μήνα όπως ήταν. Γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα να πληρωθούν οι διαιτητές. Όταν αφήνεις χρέος δεν μπορείς να το αποπληρώσεις τους διαιτητές και δεν θα πρέπει να μαζεύονται πολλά οφειλόμενα».

Δείτε τις φάσεις και φυσικά το πέναλτι που υποδείχθηκε στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα