Ράκος η Σπυροπούλου: Η επομένη μέρα του καβγά με τον πρώην της και οι φωνές του Κοντομηνά

Ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ που θα μείνει στην ιστορία του gossip, χάρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν έξαλλη όρμησε στον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό. Με το που τον είδε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζει με άλλη γυναίκα λίγο μετά τον χωρισμό τους, η ζήλια φούντωσε μέσα της και χωρίς δεύτερη σκέψη τού ζήτησε τα ρέστα, λογοφέρανε άσχημα, του έσκισε την μπλούζα, και οι φωτογραφίες δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η παρουσιάστρια, που τη στιγμή εκείνη δεν αναλογίστηκε τα αποτελέσματα της πράξης της, συμπεριφερόμενη ως ερωτευμένη γυναίκα, και όχι ως δημόσιο πρόσωπο, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της είναι ένα ράκος, που καλείται να πληρώσει το τίμημα του θυμού της.

Η επόμενη μέρα του «θερμού» επεισοδίου τη βρήκε σε κακό χάλι. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ξεκίνησε ένας «μαραθώνιος» τηλεφωνημάτων, τόσο της ίδιας όσο και συνεργατών της, σε δημοσιογράφους, έντυπα και sites, παρακαλώντας να μην προχωρήσουν στη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών που θα την εξέθεταν. Με κλάματα και λυγμούς η Κωνσταντίνα ζητούσε να γίνει σεβαστή η άτυχη στιγμή της, αλλά κανείς δεν έδειχνε διάθεση να της κάνει το χατίρι.

Τρίτη μεσημέρι που ξεκίνησε ο σάλος στο διαδίκτυο, όπως αποκαλύπτουν στην «Α» άνθρωποι του περιβάλλοντός της, έγινε και το τηλεφώνημα που φοβόνταν πιο πολύ από όλα. Στην άλλη τηλεφωνική γραμμή ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, που φέρεται να τη μάλωσε πολύ άσχημα για το γεγονός ότι δεν σεβάστηκε τον εαυτό της και τη δημόσια εικόνα της. Ο ιδιοκτήτης του Alpha, που όλα αυτά τα χρόνια είχε μία ιδιαίτερη συμπάθεια στη Ροδίτισσα παρουσιάστρια, την έκανε να κλάψει πολύ περισσότερο με όλα αυτά που της είπε.  Οι πρώτες φήμες ότι έφτασε σε σημείο να τη φοβίσει ότι κόβεται μέχρι και η εκπομπή της από αυτή την ακραία συμπεριφορά της, δεν άργησαν να «οργιάσουν». Η Κ. Σπυροπούλου από την Κυριακή το βράδυ είναι σε άθλια κατάσταση. «Δεν σηκώνει τηλέφωνα, δεν μιλάει σε άνθρωπο, είναι κλεισμένη στο σπίτι, μόνο κλαίει και υποφέρει», εξομολογείται στην «Α» στενός της συνεργάτης. Το μόνο που θέλει είναι να σταθεί ξανά στα πόδια της, να μην υπάρξει κόστος στη δουλειά της, να ξεχάσει η ίδια αλλά κυρίως να ξεχαστεί το όλο θέμα!

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κανονικά στο τηλεοπτικό της πόστα, αν και τα πρησμένα μάτια της μαρτυρούσαν τα όσα άσχημα είχε περάσει τις προηγούμενες μέρες.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα