Ράνια Σβίγκου: «Η στάση της ΝΔ για την Novartis είναι προσβολή προς την δικαιοσύνη»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, μίλησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην υπόθεση Novartis χαρακτηρίζοντας την στάση της ΝΔ  «ευθεία προσβολή» προς στην δικαιοσύνη.

«Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε μία ευθεία προσβολή προς τη δικαιοσύνη και προς τους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς. Από χθες έχουν ξεκινήσει και απειλές απέναντι στους μάρτυρες από πολιτικά πρόσωπα και βλέπουμε τα πολιτικά κόμματα, ενώ ψελλίζουν ένα “όλα στο φως”, την ίδια στιγμή ουρλιάζουν περί κουκουλοφόρων μαρτύρων και περί πολιτικών σκευωριών» δήλωσε.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας, «Πρέπει τα πολιτικά κόμματα να συμφωνήσουν στο ουσιώδες, που είναι ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί, να δηλώσουν ότι εμπιστεύονται τη δικαιοσύνη και τη στηρίζουν στο τιτάνιο έργο που έχει μπροστά της. Όπως, επίσης, θεωρώ ότι θα πρέπει να υπάρξει και μία παρέμβαση των δικαστικών ενώσεων, γιατί βλέπουμε ότι όλες αυτές οι κατηγορίες περί χειραγώγησης της δικαιοσύνης και περί πολιτικής σκευωρίας στρέφονται απέναντι στη δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα