«Ραγίζει» καρδιές ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη στην πρώτη του συνέντευξη

Για πρώτη φορά δίνει συνέντευξη ο Νικόλας Μπάρκουλης, και πραγματικά τα λόγια του «πονάνε». Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού, αποκάλυψε στο Down Town , όλα αυτά που έχει να θυμάται από τον πατέρα του.

«Μια φράση του. Μου έλεγε συχνά.Νικόλα φέρε μου ένα δροσερό ποτήρι νερό. Νομίζω ότι ακούω ακόμα αυτή τη φράση. Δεν θα ξεχάσω επίσης την τελευταία φορά που τον είδα. Ήμασταν στο νοσοκομείο. Τον κρατούσα αγκαλιά. Είχε φτάσει μεσημέρι και έπρεπε να φύγω να ξεκουραστώ. Μου έπιασε το χέρι μου είπε: «Νικόλα σε αγαπώ» και του απάντησα: «Και εγώ σε αγαπώ μπαμπά». Καθώς έφευγα ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά. Σαν να ήξερα ότι δεν θα τον ξαναδώ ζωντανό. Πράγματι την επόμενη ημέρα με πήρε η μητέρα μου και μου είπε: «Ο μπαμπάς σου έφυγε». Εκεί έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν είχα οξυγόνο, δεν ήμουν ο εαυτός μου», εξομολογήθηκε το νεαρό αγόρι.

 

Και συμπλήρωσε: «Ο πατέρας μου πάντα κοίταζε να είμαι χαρούμενος,ευτυχισμένος,χαμογελαστός, να μη μου λείπει τίποτα. Όταν ήμουν πιο μικρός αναρωτιόμουν που τα βρίσκει τα λεφτά να μας προσέχει, αφού είναι καθηλωμένος σε καροτσάκι. Μετά θυμόμουν ότι έπαιρνε σύνταξη, κοίταζε να φάμε και να ζήσουμε αξιοπρεπώς σε ένα σπίτι. Μας βοηθούσε δηλαδή ακόμα και από το καροτσάκι του και αυτό με έκανε να τον βάλλω πάνω από όλα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα