Ραδιοφωνικό «Dueto» με τον Γιάννη Γιαννούλη και τον Σταύρο Κόλκα στον «Libero 107,4 FM» (εικόνες)

Σε ένα μονό μπασκετάκι στο «Ποσειδώνιο» Θεσσαλονίκης, συναντήθηκαν ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Σταύρος Κόλκας και όχι τυχαία… Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και ο μάχιμος αθλητικός ρεπόρτερ βρέθηκαν στο πραγματικό αγωνιστικό τερέν πριν περάσουν στο ραδιοφωνικό «γήπεδο», όπου θα τα κάνουν όλα «DUETO» στα ερτζιανά του ανανεωμένου, δυναμικού και καλύτερου αθλητικού ραδιόφωνου της Θεσσαλονίκης «LIBERO 107,4 FM»!

O Γιάννης Γιαννούλης αγαπώντας το ραδιόφωνο και θέλοντας να δοκιμαστεί σε αυτό, αποδέχτηκε την πρόταση του καλού του φίλου Σταύρου Κόλκα, και σε ρόλο guest commentator, θα ενώσει τις δυνάμεις του μαζί του σε μία συνύπαρξη που θα κάνει αθλητικό ντόρο και όχι μόνο.

Κορυφαίο αθλητικό ρεπορτάζ εκ των έσω, αποκαλύψεις,πλούσιο παρασκήνιο, αποκλειστικότητες, συμμετοχή κορυφαίων αθλητών, αθλητικών και κοινωνικών παραγόντων, όλα γύρω από το μπάσκετ, με την πιο έμπειρη γνώμη, στο «Dueto»!

Το «Dueto» με τον Γιάννη Γιαννούλη και τον Σταύρο Κόλκα, θα γίνει όμως πάνω από όλα το βήμα σε όλους σας, για να ακούγονται οι «φωνές» σας χωρίς λογοκρισία.

Ραντεβού πρεμιέρας τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από τις 20.00 μ.μ-22.00 μ.μ στη ραδιοφωνική συχνότητα του ανανεωμένου «LIBERO 107,4 FM» για μία σεζόν γεμάτη αθλητική και «ψυχική» υγεία!

Το  καθημερινό πρόγραμμα που ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από τον ραδιοφωνικό σταθμό, αποτελείται κυρίως από επαγγελματίες δημοσιογράφους σε μία προσπάθεια ποιοτικής αναβάθμισης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα