Ραζβάν Ρατς… μέχρι το 2017 στον ΠΑΟΚ!

Στην αποκάλυψη ότι έχει ήδη υπογράψει την προβλεπόμενη επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2017, προχώρησε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς, σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, τον φανατισμένο κόσμο και τις προοπτικές που έχει στην Ελλάδα. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην πατρίδα του:

«Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα στον ΠΑΟΚ. Κατάλαβα αμέσως τι θέλει από μένα ο προπονητής και είχα πολύ γρήγορη εξέλιξη. Μέσα σε τρεις μήνες βρέθηκα στην κορυφή των στατιστικών στοιχείων του πρωταθλήματος και αναδείχθηκα σε έναν από τους καλύτερους παίκτες. Για τον λόγο αυτό με κάλεσε η διοίκηση και υπέγραψα ήδη την επέκταση του συμβολαίου μου μέχρι το 2017.

Στον ΠΑΟΚ αισθάνομαι μεγάλη αυτοπεποίθηση, καθώς έχει ελευθερία στο παιχνίδι μου και αισθάνομαι τη μεγάλη εκτίμηση που έχει ο κόσμος απέναντί του. Οι οπαδοί είναι φανατικοί. Μας ακολούθησαν ακόμη και στο προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία, που κάναμε προετοιμασία. Έρχονται παντού. Σε όλα τα γήπεδα. Πρέπει να αναζητήσετε στο google το δακτυλίδι της φωτιάς, το οποίο παρουσίασαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Ο κάθε οπαδός αναπνέει για τον ΠΑΟΚ, ενώ φανατικοί είναι και οι οπαδοί του Άρη στη Θεσσαλονίκη».

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ ήταν να επιβεβαιώσει την ενδεχόμενη συμφωνία και την πρόταση για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2017, διευκρινίζοντας ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα