Ραντεβού με την ιστορία ο Αστέρας Τρίπολης!

Αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη – μέχρι την επόμενη – πρόκληση στην ιστορία της, βρίσκεται η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, η οποία, την Πέμπτη (27/11), υποδέχεται την Μπεσίκτας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο Στάικος Βεργέτης και οι ποδοσφαιριστές του θα επιδιώξουν μόνο τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσουν στον έναν βαθμό τους Τούρκους και να τα παίξουν όλα για όλα στην τελευταία αγωνιστική, στο Βελιγράδι, κόντρα στην Παρτιζάν. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Αρκάδες, γεγονός που το έχουν αντιληφθεί πολύ καλά στην ομάδα της Πελοποννήσου και για το λόγο αυτό προετοιμάζονται εντατικά, ώστε να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες του σημαντικού αγώνα.

Ο προπονητής του Αστέρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη σημαντικότητα του αγώνα, επισημαίνοντας, σε κάθε περίπτωση, πως πρέπει να παραμείνουν ήρεμοι και προσηλωμένοι στο στόχο τους, δηλαδή τη νίκη. Η ομάδα της Τρίπολης απέδειξε στον πρώτο αγώνα με την Μπεσίκτας, στην Κωνσταντινούπολη, ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στο ισχυρό τουρκικό σύνολο. Η ισοπαλία πουν απέσπασε, κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν νίκη, καθώς οι τριπολιτσιώτες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός που του παρέχει τη δυνατότητα να καταστρώσει τα πλάνα του με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς. Η αίσθηση της αισιοδοξίας είναι έντονη στα αποδυτήρια της ομάδας, παρότι γνωρίζουν ότι ακόμη και με νίκη επί της Μπεσίκτας, οι πιθανότητες πρόκρισης δεν είναι υπέρ τους, καθώς στη συνέχεια θα κληθούν να νικήσουν στο Βελιγράδι την Παρτιζάν και παράλληλα, η Μπεσίκτας να μην καταφέρει να κερδίσει την αδιάφορη βαθμολογικά Τότεναμ, στην Κωνσταντινούπολη.

Η βαθμολογία του ομίλου:
1. Τότεναμ 8 8-3
2. Μπεσίκτας 8 8-3
3. Αστέρας Τρ. 4 5-8
4. Παρτιζάν Βελ. 1 1-7

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τότεναμ – Παρτιζάν Βελιγραδίου
Αστέρας Τρίπολης – Μπεσίκτας

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παρτιζάν Βελιγραδίου – Αστέρας Τρίπολης
Μπεσίκτας – Τότεναμ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα