Ραντεβού στο Σύνταγμα για την Ελλάδα

Το μεγάλο στοίχημα για το ραντεβού της Κυριακής είναι τα τεθεί πρώτα η πατρίδα και να σταλεί το μήνυμα ότι δεν ξεπουλιέται

Ο πατριωτικός παλμός που πρέπει να έχει το συλλαλητήριο για να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους ότι η χώρα δεν πουλιέται και η Μακεδονία δεν χαρίζεται, είναι το μεγάλο στοίχημα της αυριανής συγκέντρωσης.

Συμμετέχοντες και διοργανωτές θα πρέπει να το προστατέψουν από τους ακραίους που ίσως επιχειρήσουν να το εκμεταλλευθούν προς όφελός τους ώστε να επιβάλλουν την λαϊκή εντολή στην κυβερνητική πλειοψηφία και κόντρα στους νεοφασίστες οι οποίοι τόλμησαν να θεωρήσουν εαυτούς πιο πατριώτες και από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Αλλωστε έχει γίνει σαφές πως το συλλαλητήριο είναι τεστ αντοχής για τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων για το ονοματολογικό οπότε κανείς δεν δικαιούται να το εκμεταλλευθεί για ίδιον όφελος.

Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για μεγάλη συμμετοχή: Στην Αθήνα αναμένονται πούλμαν από όλη την Ελλάδα, ενω όπως έχει ανακοινωθεί θα αφήνουν τον κόσμο στη Λεωφόρο Συγγρού και θα αποχωρούν ώστε για να μην υπάρξει κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Οι εκτιμήσεις των διοργανωτών κάνουν λόγο για εκατομμύρια κόσμου και χιλιάδες πούλμαν.

Όπως σημειώνουν οι τουριστικοί πράκτορες μόνο από τη Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσουν 2.000 πούλμαν, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός από την Πελοπόννησο, που θα αναχωρούν με 5 λεπτά διαφορά. Εκπτώσεις ισχύουν για τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ με μειωμένο εισιτήριο κατά 25 και 30%.

Σε ετοιμότητα θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί αύριο η ΕΛ.ΑΣ. για τον φόβο επεισοδίων, καθώς ως γνωστόν στις 12 μ. στα Προπύλαια πρόκειται να πραγματοποιηθεί «αντισυγκέντρωση» αναρχικών και μελών αντιφασιστικών οργανώσεων. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πρόκειται να δημιουργηθεί φραγμός προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή όσοι θα μετάσχουν στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό με τους συγκεντρωμένους στα Προπύλαια.

 

 

Eπίθεση αντιεξουσιαστών στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη

 

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αθήνα λόγω του συλλαλητηρίου

 

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το συλλαλητήριο της Κυριακής (φωτο)

Η φωνή λαού (θα γίνει) οργή Θεού;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα