Ραϊόλα: «Θέλω να πιστεύουν στον Πολ…»

Ο Πολ Πογκμπά δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους πριν το… καλοκαίρι του 2016, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, στην ιταλική εφημερίδα, «Gazzetta dello sport».

Ο διάσημος μάνατζερ ξεκαθάρισε πως οποιαδήποτε ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει τότε, θα πρέπει να αποδείξει ότι πραγματικά πιστεύει στην αξία του. Πιο αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός ατζέντης:

«Θέλω η ομάδα που θα τον αποκτήσει να πιστεύει σε αυτόν και να πληρώσει το αντίτιμο για την αξία του. Αν ο Πολ φύγει από τη Γιουβέντους, θα είναι για την απόλυτη κορυφή. Αν δεν συμβεί φέτος, θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι. Ο Πολ είναι στο ίδιο επίπεδο οικονομικά, με τους υπόλοιπους μεγάλους αστέρες του ποδοσφαίρου και έχει ανάλογη φήμη. Άρα, μπορεί να καθίσει έναν χρόνο ακόμη στη Γιουβέντους. Όμως ο Πολ θα είναι ο μοναδικός αστέρας, που θα είναι διαθέσιμος εκείνο το καλοκαίρι. Αν δεν μπορείς να αγοράσεις έναν από τους Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο ή Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, τότε θα μπορείς τον Πολ Πογκμπά.

Αν κάποιος τον θέλει νωρίτερα, η τιμή του ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Όταν έφυγε από τη Μάντσεστερ, τον ήθελε η Μίλαν και τον προόριζε να τον στείλει δανεικό στην Τζένοα. Ο Ίντερ δεν ήθελε να έρθει σε ρήξη με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Η μεταγραφή του στη Γιουβέντους έγινε πολύ σιωπηλά. Υπέγραψαν μαζί του, του έδωσαν μισθό ποδοσφαιριστή πρώτης ομάδας και δεν τον έδωσαν δανεικό. Στον τότε προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε αξίζει ένα μεγάλο μέρος στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα