Ρεκόρ εισπράξεων πολλών εκατομμυρίων στη συναυλία Ραμαζότι-Ρέμου (εικόνες+βίντεο)

Πάνω από 3.000 κόσμου καταμετρήθηκαν στην είσοδο του Nammos να θέλουν το βράδυ της Πέμπτης να απολαύσουν από κοντά τον Έρος Ραμαζότι με τον Αντώνη Ρέμο. Με την ουρά της προσέλευσης κόσμου να είναι μεγάλη και η αναμονή στην είσοδο να ξεπερνάει τη μισή ώρα, κανείς από τους πελάτες δεν έδειξε να ενοχλείται.

Επώνυμοι,μοντελάκια, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πάμπλουτοι γόνοι, συμπλήρωναν το παζλ των διασκεδαστών, ενώ οι large που πλήρωσαν αδρά τα πρώτα τραπέζια, απαρτιζόντουσαν από κροίσους Λιβανέζους, Τούρκους και Άραβες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» ο συνολικός τζίρος της βραδιάς πραγματικά «ζαλίζει» αφού μέχρι τις πέντε το πρωί έδειχνε να έχει αγγίξει τα 2.000.000 και σύμφωνα με τις προσδοκίες πολλών θα τα ξεπερνούσε, αφού το γλέντι εκείνη την ώρα ξεκινούσε με τους πάμπλουτους λάτρεις των δυο τραγουδιστών, να λούζονται με σαμπάνιες αξίας 10.000 σαν να ήταν νεράκι του Θεού. Τόσο κατά την είσοδο στην σκηνή του Ιταλού σταρ, που δεν σταμάταγε να μιλάει ελληνικά,  όσο και του Αντώνη Ρέμου, η νύχτα έγινε μέρα από τα βεγγαλικά.

Χαμός ❤️❤️❤️#nammos #ianastasis

Posted by Anastasis Dafnis on Donnerstag, 27. Juli 2017

Φυσικά από τον μεγάλο «χορό» των εισπράξεων δεν θα μπορούσε να λείπει και το ΣΔΟΕ, με τους εφοριακούς να έχουν κλείσει τραπέζι, με τις κυρίες της 8αμελούς επιτροπής να φοράνε τουαλέτες ώστε να μην τις καταλάβουν, ενώ οι φόροι που αναλογούσαν στο κράτος άγγιξα μισό εκατομμύριο ευρώ και διοχετεύτηκαν άμεσα σε ειδικό λογαριασμό.

Ποιος κρυβόταν όμως πίσω από αυτή τη συναυλία-υπερπαραγωγή; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Λαμπίρη, διοργανωτής ήταν ο Ατζούν, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα