Ριέκα: Εκτόπισε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, άρα θέλει προσοχή!

Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ

Αυτό δεν είναι προκριματικά Champions League, είναι Βαλκανικό Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός πέρασε την πρωταθλήτρια Σερβίας στην προηγούμενη φάση και τώρα καλείται να κάνει το ίδιο με την πρωταθλήτρια Κροατίας, τη Ριέκα! Μία ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια τερμάτιζε 20 και 30 βαθμούς πίσω από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, όμως από το 2014 κι έπειτα φαινόταν πως πάει να αποσπάσει τα ηνία. Και πράγματι, πέρσι, τα κατάφερε και με ένα φοβερό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα Κροατίας άφησε πίσω την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και έκανε τη μεγάλη έκπληξη, σε ένα πρωτάθλημα καθόλου εύκολο, καθώς διεξάγεται με δέκα ομάδες και τέσσερις γύρους, άρα με πολλά ντέρμπι!

Δυνατό της χαρτί, η εντός έδρας άμυνα, καθώς σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος δέχθηκε οκτώ γκολ, τα τρία εκ των οποίων ενώ ήδη νικούσε με τέσσερα γκολ διαφορά! Μιλάμε, δηλαδή, για μεγάλο σφρίγος. Τα τρία τελευταία χρόνια έχει χάσει μόνο μία φορά στην έδρα της στο πρωτάθλημα Κροατίας και αυτό τα λέει όλα. Ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολο έργο στη Ριέκα.
Φέτος ξεκίνησε με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και δείχνει πως θέλει να επαναλάβει το περσινό της άθλο. Οι παίκτες που ξεχωρίζουν στην επίθεση είναι φυσικά ο Γκοργκόν και ο Γκαβράνοβιτς, ενώ «σβούρας» είναι στη μεσαία γραμμή και ο Ρουμάνος Φλορεντίν Ματέι, ο οποίος πέρσι ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ριέκα.

Το ρόστερ της Ριέκα!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα