Ρονάλντο: Με πληγώνει να βλέπω έτσι τη Μάντσεστερ…

Άκρως αρνητική ήταν η επίδραση του Λουίς Φαν Γκάαλ στην ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, σε σημείο να χάσει την αγωνιστική της ταυτότητά.

Ο Πορτογάλος άσος, που προετοιμάζεται για τον τελικό του Champions League κόντρα στη συντοπίτισσα Ατλέτικο, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση εναντίον του Ολλανδού τεχνικού, λέγοντας πως επί των ημερών του, οι «κόκκινοι διάβολοι» απώλεσαν το στυλ ποδοσφαίρου που είχαν καθιερώσει, με τραγικές συνέπειες για την ίδια την ομάδα.

«Ελπίζω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, εκεί που ήταν, διότι είναι ένα συναρπαστικό κλαμπ. Τα τελευταία χρόνια έχασε την αγωνιστική της ταυτότητα και θα χρειαστεί προσπάθεια για να την ανακτήσει. Με πληγώνει να τη βλέπω έτσι, καθώς είναι μία ομάδα που αγαπώ και νοιάζομαι γι’ αυτή», δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.

Αναφερόμενος στη συμφωνία με τον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Ρεάλ, τόνισε πως «νομίζω πως είναι καλό για τη Μάντσεστερ αυτό. Είναι κάτι που χρειάζεται η ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα