«Ροσονέρι σφήνα» στο «μπαμ» με Αρμπελόα του Παναθηναϊκού

Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Αλβάρο Αρμπελόα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επιχειρεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού, καθώς οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον 33χρονο διεθνή Ισπανό αμυντικό.

Οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται κάτω από απόλυτη μυστικότητα, το θέμα ωστόσο διέρρευσε μετά την εμπλοκή της Μίλαν, η οποία θεωρεί μία καλή και με μικρό κόστος περίπτωση τον έμπειρο φουλ μπακ. Η «σφήνα» των «ροσονέρι» ανατρέπει τα δεδομένα για τους «πράσινους», οι οποίοι ευελπιστούσαν ότι θα πάρουν θετική απάντηση από τον διεθνή Ισπανό.

Για τον Αρμπελόα έχει εκφράσει ενδιαφέρον και η τουρκική Φενερμπαχτσέ, η οποία του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο. Ο Αρμπελόα, ωστόσο, το σκέφτεται σοβαρά, κυρίως λόγω των τρομοκρατικών ενεργειών που πλήττουν την Τουρκία, καθώς δεν επιθυμεί να θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά του.

Η υπόθεση του Αρμπελόα, παρά την εμπλοκή Μίλαν, δεν θεωρείται χαμένη για το «τριφύλλι». Η προσπάθεια συνεχίζεται και δεν αποκλείεται να τραβήξει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο Ισπανός θέλει να εξετάσει όλες τις προοπτικές που έχει στη διάθεσή του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα