Ρουβίκωνας σε συμβολαιογράφο: «Σου συνιστούμε να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση»

Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στις 10 το πρωί, στο γραφείο της συμβολαιογράφου Ουκρανίας Καϋμενάκη κα κατέστρεψαν υπολογιστές, εκτυπωτές κ.ά., ρίχνοντας αλατόνερο.

Στο βίντεο που δημοσίευσαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, φαίνεται η συμβολαιογράφος να μένει άπραγη όσο ένας κουκουλοφόρος, ο οποίος είχε αναλάβει αρχηγικό ρόλο, την απειλούσε λέγοντάς της: «Ξέρουμε πως φοβάσαι και πως θες να αλλάξεις όνομα και διεύθυνση. Σου συνιστούμε να το κάνεις. Όλοι οι συμβολαιογράφοι έχετε προειδοποιηθεί, θα έρθουν χειρότερα. Σου μιλάω πολύ ήρεμα τώρα, αλλά αν συμμετάσχεις σε άλλο πλειστηριασμό, θα μιλήσουμε πολύ διαφορετικά».

Οι κουκουλοφόροι χωρίστηκαν, έτσι ώστε να καταστρέψουν ό,τι ηλεκτρονική συσκευή υπήρχε μέσα στο γραφείο, ρίχνοντάς τους αλατόνερο.

«Σήμερα στις 10:05 πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο συμβολαιογραφείο της Ουρανίας Καυμενάκη (Θεμιστοκλεους 42 2ορ όροφος ) που πληστιριάζει πρώτες κατοικίες για λογαριασμό της Eurobank και καταστρέψαμε ηλεκτρικές συσκευές, υπολογιστές και εκτυπωτές με αλατόνερο», δημοσίευσαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα