Ρόι Κιν: «Το αλκοόλ ήταν το χόμπι μου»!

Σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή ενώ ήταν αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και για τη σχέση του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, προέβη ο Ρόι Κιν, στην αυτοβιογραφία του που εκδόθηκε πριν λίγα 24άωρα!

Ο άλλοτε διεθνής Ιρλανδός παραδέχθηκε ότι ήταν αλκοολικός και πως ο Φέργκιουσον ήταν εκείνος που, με επιμονή και υπομονή, κατάφερε να τον τραβήξει μακριά! Παραδέχθηκε επίσης ότι είχε συχνές διαφωνίες και διαμάχες με τον προπονητή του, ακριβώς γιατί του άρεσε να βγαίνει τα βράδια, να ξενυχτάει και να πίνει! Ας δούμε όσα ενδιαφέροντα αποκάλυψε ο σπουδαίος αυτός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής:

«Ο Φέργκιουσον φυσικά και είχε ισχυρές ενστάσεις αναφορικά με την αγάπη μου για το ποτό. Είχαμε πολύ μεγάλες προστριβές, ενώ συχνά βρίσκονταν οπαδοί που του ανέφεραν ότι με συναντούσαν απαγορευμένες ώρες σε μπαρ, να πίνω. Όταν είχαμε παιχνίδι την Τετάρτη και ο Φέργκιουσον μου έλεγε ότι δεν θέλει να ακούσει πως θα είμαι έξω την Κυριακή, του έλεγα πως φυσικά και θα είμαι έξω την Κυριακή! Ήμουν μόνος, ήμουν 21 ετών και δεν ήμουν κυριλέ τύπος!

Μάλλον το ποτό ήταν το χόμπι μου! Δεν του έδινα μεγάλη σημασία, αλλά ήταν μία συνήθειά μου. Δεν γνωρίζω το γιατί. Ίσως γιατί είμαι Ιρλανδός, ίσως γιατί ζούσα μόνος, ίσως γιατί ήθελα να διώξω τη βαρεμάρα. Με τον Φέργκιουσον διαφωνούσαμε σε πολλά και πιστεύω πως κάναμε λάθος και οι δύο. Όμως αυτά που είπε για μένα όταν έφυγα, ήταν εκτός ορίων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα