Ρόμα: «Κλωτσάει» ο Ζερβίνιο για Αλ Τζαζίρα

Θεωρεί λίγα τα 4,5 εκατομμύρια τον χρόνο που του προσφέρουν οι Άραβες!

Κάθε φορά που φτάνουν σε ένα κοινό σημείο επαφής, αλλάζει τις απαιτήσεις του! Όχι, δεν πρόκειται για την… Τρόικα, αλλά για τον Ιβοριανό Ζερβίνιο, ο οποίος διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του από τη Ρόμα, στην Αλ Τζαζίρα!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει παραχωρηθεί από τους Ρωμαίους στους Άραβες, ωστόσο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα πρέπει να συναινέσει και ο ίδιος ο παίκτης. Εκείνος όμως, «κλωτσάει». Αρχικά επικαλέστηκε το… Ραμαζάνι. Ακολούθως ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα στη διάθεσή του. Μετά δήλωσε πως κάνει διακοπές και… ξεκουράζεται!

Τελικά, το θέμα του βρίσκεται στις ετήσιες απολαβές του. Η διοίκηση της Αλ Τζαζίρα του προσφέρει 4.500.000 τον χρόνο. Μπορεί σε πολλούς από εμάς να φαίνεται… αστρονομικό το ποσό, ο Ιβοριανός παίκτης όμως, δεν συγκινείται! Θεωρεί πως είναι λίγα και αναμένει τη νέα βελτιωμένη πρόταση των Αράβων, προκειμένου να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ζητάει επίσης σπίτι, αυτοκίνητο και πολλά άλλα… γούστα, τα οποία θα πλαισιώνουν την όλη συμφωνία.

Με άλλα λόγια, επιδιώκει το μέγιστο δυνατό όφελος, ή να χαλάσει τη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα