Σάββας Θεοδωρίδης: «Πήρα συγχαρητήρια απ’ την ΑΕΚ»

Συγχαρητήρια από την πλευρά της ΑΕΚ για την ατμόσφαιρα, δήλωσε ότι δέχθηκε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, που χαρακτήρισε άδικο το τελικό 0-0.
Ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ανέφερε:
«Πήρα συγχαρητήρια από τον κ. Μπάγεβιτς και από όλη την ΑΕΚ. Όλοι οι παίκτες των δύο ομάδων ήταν άψογοι. Δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, οι φίλαθλοί μας ήταν άψογοι, δεν φώναξαν κανένα σύνθημα εναντίον κανενός. Εύχομαι η ίδια ατμόσφαιρα να είναι σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και στο ΟΑΚΑ αν θέλουν την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου οι διάφοροι διαιτητοπατέρες. Θέλω να πω χίλια ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν κόσμος και πιστεύω στην Τρίπολη να είναι το ίδιο».
«Όταν χάνει μια ομάδα πέντε σίγουρα γκολ, η μπάλα τιμωρεί κιόλας. Είμαι ευχαριστημένος μετά από αυτό που έγινε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μεγάλη ομάδα. Το 0-0 είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, αλλά και για μας. Το παν ήταν να μη φάμε κανένα γκολ. Το 0-0 αν ήταν στο πρωτάθλημα θα με στενοχωρούσε πολύ, αλλά στο Κύπελλο αυτό ανατρέπεται. Μια μεγάλη ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν τη φοβάμαι εκεί μέσα», τόνισε.

Όσο για την πιθανότητα τιμωρίας του για όσα έχει πει κατά διαιτητών; «Αποφεύγω να μιλώ για τη διαιτησία. Θα λέω πάντα τη γνώμη μου και δεν μπορεί κανένας να το απαγορεύσει. Δημοκρατία έχουμε. Για διάφορα που γράφτηκαν για μένα στις εφημερίδες, ήταν από ορισμένους που έχουν αντικαταστήσει δικαστικούς και εισαγγελείς. Βγάζουν συμπεράσματα που είναι μηνύσιμα. Ποτέ δεν έχω παρεκτραπεί, δεν υπάρχει καμία μομφή σε αυτά που λέω. Θέλουν να δημιουργήσουν κάποια σάιτ ιστορίες και ήθελαν να προκαλέσουν φασαρίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα