Σέντρα χωρίς ομάδα… Β στο πρωτάθλημα!

Τελικά, το ποδόσφαιρο παίζεται στο χορτάρι, ή στις αίθουσες των πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ και της Λίγκας; Μάλλον το δεύτερο ισχύει…

H Λίγκα είναι έτοιμη να επικυρώσει τη βαθμολογία της Super League, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η σέντρα στις 22-23 του τρέχοντας μήνα θα περιλαμβάνει όλες τις ομάδες.

Η υπόθεση της Κέρκυρας δεν έχει ακόμα τελειώσει. Με βάση τα δεδομένα, τη θέση των «Φαιάκων» παίρνει ο Λεβαδειακός, ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από πιθανό ότι τόσο η Κέρκυρα όσο και ο Απόλλων Σμύρνης, θα κινηθούν νομικά κατά της ενδεχόμενης απόφασης για την παραμονή του Λεβαδειακού, καθώς, όπως σας έχει ενημερώσει η «Άποψη» δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη στο καταστατικό της διοργανώτριας για καταστάσεις όπως αυτή που έχει διαμορφωθεί το φετινό καλοκαίρι.

Την «ορφανή» θέση μπορούν να διεκδικήσουν άπαντες και όχι μόνο οι ομάδες που είχαν ασκήσει έφεση κατά των «Φαιάκων». Εξάλλου, έφεση είχαν ασκήσει τόσο ο Λεβαδειακός, όσο και ο Άπολλων Σμύρνης.

Η σέντρα του ερχόμενου πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 22 του μήνα. Ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να μην διεξάγονται όλα τα ματς μέχρι η υπόθεση να τελεσιδικήσει. Το ΔΣ της Λίγκας, πάντως, είναι έτοιμο να επικυρώσει τη βαθμολογία την προσεχή Τετάρτη, ενδεχομένως να αποφασίσει και για το ποια ομάδα θα πάρει τη θέση της Κέρκυρας στο νέο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, ξεκινά ο κύκλος των εφέσεων… και όπου καταλήξει!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα