Σίλντενφελντ, έφεση και… Ατρόμητος στο προσκήνιο!

Το νέο συμβόλαιο του Γκόρντον Σίλντενφελντ, η εκδίκαση της έφεσης για την αφαίρεση των τριών βαθμών στο πρωτάθλημα και η αναμέτρηση της Τετάρτης (18/3) με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, βρίσκονται στο προσκήνιο της «πράσινης» επικαιρότητας.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θέλουν να διατηρήσουν τον διεθνή Κροάτη στο δυναμικό της ομάδας και για τον λόγο αυτό τον ενημέρωσαν ότι είναι διατεθειμένοι να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ώστε να κάνει τον προγραμματισμό του για την οικογένειά του. Ο Σίλντενφελντ έχει κι άλλες προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο μόνο ο Παναθηναϊκός του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο. Ο ίδιος είχε σκεφτεί μία διετή ανανέωση. Εφόσον επιβεβαιωθεί η προσφορά των «πράσινων», ο διεθνής παίκτης θεωρείται δεδομένο πως θα δεχθεί και το οικονομικό σκέλος, στο οποίο υπάρχουν κάποιες διαφορές.

Την ίδια στιγμή στο «τριφύλλι» ετοιμάζουν τη γραμμή υπεράσπισης που θα ακολουθήσουν στην εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει, ώστε να μειώσουν την ποινή για τα επεισόδια από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με βασικό στόχο να μην ισχύσει η τιμωρία αφαίρεσης των τριών βαθμών. Το πλάνο προβλέπει την παρουσίασαν ανάλογων περιστατικών, με την επιβολή πολύ μικρότερων ποινών, ενώ θα δοθεί μεγάλη βάση στις ευθύνες του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι, κατά τους «πράσινους», δεν ακολούθησαν το πλάνο που είχε συμφωνηθεί με την αστυνομία στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας. Στον Παναθηναϊκό θα υποστηρίξουν ότι από την πλευρά τους έκαναν ότι μπορούσαν για την αποφυγή επεισοδίων.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να προετοιμάσει τους παίκτες του για μία ακόμη… επικίνδυνη έξοδο, αυτή τη φορά στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται παραδοσιακά απέναντι στην ομάδα των δυτικών προαστίων, ενώ η παρουσία του Νίκου Νιόπλα στον πάγκο και η αγωνιστική άνοδος του Ατρομήτου στα τελευταία ματς, αυξάνουν ακόμη περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα