Σίλντενφελντ: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Δεν αποκλείει τίποτα, αλλά δεν λέει και πολλά… Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θέλησε να υποσχεθεί πολλά. Μόνο ότι ο ίδιος και η ομάδα του, θα προσπαθούν για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι.

Ο Κροάτης αμυντικός του Παναθηναϊκού μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία της ομάδας και τους στόχους της. Αναλυτικά όσα είπε:
«Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την κορυφή. Πρέπει να προσπαθήσουμε ώστε να καλύψουμε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό, οπότε συνεχίζουμε και σε δύο εβδομάδας τους υποδεχόμαστε στο γήπεδό μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνεχίσουμε.

Ο Παναιτωλικός έπαιξε καλά. Αντιμετωπίσαμε ορισμένα προβλήματα στον τρόπο ανάπτυξης, αλλά όταν αποκτήσαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα, όλα έγιναν πιο εύκολα και τα καταφέραμε. Δεν σκεφτόμαστε από τώρα τον τίτλο. Πώς θα πάρεις το πρωτάθλημα αν κάνεις μια ήττα στο επόμενο παιχνίδι; Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και κάνουμε την προσπάθειά μας. Είναι διαφορετικό να παίζεις στη Λεωφόρο. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί είναι μοναδική και το καταλαβαίνεις ότι είναι κάτι ξεχωριστό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα