«Σαμποτέρ της κυβέρνησης η Ζωή Κωνσταντοπούλου»

Λάβρος κατα της Ζωής Κωνσταντοπούλου εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε «σαμποτέρ» την πρόεδρο της Βουλής , υπογραμμίζοντας ότι δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα με τη συμπεριφορά της και φέρνει εμπόδια στη προσπάθεια της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να κλείσουν συμφωνία με τους εταίρους.

«Δεν πρέπει να έχει υπάρξει ποτέ πρόεδρος Βουλής που αντιπολιτεύεται με τόσο σφοδρό τρόπο την κυβέρνησή του» ανέφερε σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του Mega.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι “ακόμα συμφωνία δεν έχουμε” αλλά στάθηκε στο γεγονός ότι “έχουμε έναν πρωθυπουργό που ταξιδεύει και ο υπουργός του με τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική στήριξη απο όση είχαν όλοι οι προηγούμενοι προκάτοχοί του τα προηγούμενα χρόνια”.

“Η Ν.Δ. δεν θέτει αυτή τη στιγμή θέμα δεδηλωμένης”

Για τις ισορροπίες στη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή τόνισε ότι “η σημερινή ισχύς του κ. Τσακαλώτου στο Eurogroup προέρχεται απο τη δύναμη που έδωσε η αντιπολίτευση” ενώ διαβεβαίωσε ότι η ΝΔ αυτή τη στιγμή δεν θέτει θέμα δεδηλωμένης αν και όπως είπε “σε οποιαδήποτε άλλη κοινοβουλευτικη στιγμη εάν μια κυβέρνηση έχανε 17 βουλευτές σε μια τόσο κρίσιμη ψηφοφορία, το πρώτο πράγμα που θα έκανε η αντιπολίτευση θα ήταν να καταθέσει πράταση δυσπιστίας”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα