Σαν παλιό… θερινό σινεμά στο Περιστέρι

Στο «Σινέ ΠΕΡΑΝ Digital», τον Δημοτικό Κινηματογράφο του Περιστερίου (Κώστα Βάρναλη 32, Σταθμός Μετρό Περιστέρι, τηλ. 210-5780892), θα προβληθούν από 6 έως 12 Αυγούστου τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες, με γενική είσοδο €6.50 (Φοιτητικό και ανέργων €5,00).

Συγκεκριμένα:

«Θα Μείνει Μεταξύ μας»

θα μείνει μεταξύ μας

Ώρα έναρξης: 21:00  (Πέμπτη-Κυριακή)

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν-Φρανσουά Ρισέ με τους: Βενσάν Κασέλ, Φρανσουά ΚλιζέΑλίς Ισάζ.

Ο Λοράν και ο Αντουάν, δυο 45άρηδες φίλοι, πηγαίνουν διακοπές στην Κορσική με τις κόρες τους. Σε μια αμήχανη στιγμή, ο Λοράν κάνει έρωτα με την κόρη του Αντουάν, η οποία τον έχει ερωτευτεί τρελά, ενώ εκείνος προσπαθεί να κρατήσει την ιστορία μυστική πάση θυσία.

 

«Ο Αριστερόχειρας»

icemax_620_0bd06265c9016c635b2f230082b3ecd9

Ώρα έναρξης: 23:00  (Πέμπτη-Κυριακή)

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Αντουάν Φουκουά με τους: Τζέικ ΤζίλενχαλΡέιτσελ ΜακΆνταμς, Φόρεστ ΓουίτακερΝαόμι Χάρις,

Παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, παντρεμένος με τον παιδικό έρωτά του και πατέρας ενός έξυπνου κοριτσιού, ο Μπίλι Χόουπ έχει ό,τι είχε ονειρευτεί. Μέχρι που θα τα χάσει όλα σε μια στιγμή, ξεκινώντας από τον πάτο για να ξαναφτάσει στην κορυφή.

 

«Η Οικογένεια Μπελιέ»

la-famille-belier-banner

Ώρα έναρξης 21:00 (Δευτέρα-Τετάρτη)

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ερίκ Λαρτιγκό με τους: Καρίν ΒιάρΦρανσουά ΝταμιένΕρίκ ΕλμοσνινόΛουάν Εμερά.

Σε μια τετραμελή οικογένεια κωφάλαλων η νεαρή Πολά είναι η μόνη που μπορεί να ακούσει και να μιλήσει. Κι ενώ προσπαθεί να διεκπεραιώσει τις καθημερινές υποχρεώσεις της στο σχολείο και τις αγροτικές δουλειές στη φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος και ο καθηγητής μουσικής τής προτείνει να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα την οδηγήσει σε σπουδές στο Παρίσι.

«Σκοτεινός Τόπος»

Dark-places-798x1024

Ώρα έναρξης 23:00 (Δευτέρα-Τετάρτη)

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ζιλ Πακέ-Μπρενέ με τους: Σαρλίζ Θερόν, Κλόι Γκρέις ΜόρετζΝίκολας Χουλτ.

Η Libby Day ζει σε μια αγροτική πόλη του Kansas και είναι η μοναδική επιζών και μάρτυρας μιας τρομακτικής σφαγής, στην οποία έχασε τη μητέρα και τις αδερφές της. Πιστεύοντας ότι το συμβάν είναι έργο μιας σατανικής αίρεσης, η Libby καταθέτει στο δικαστήριο ενάντια στον αδερφό της. Είκοσι πέντε χρόνια μετά τη φρικτή δολοφονία, παραμένει στοιχειωμένη από τα φρικιαστικά γεγονότα, μέχρι τη στιγμή που συναντά ένα γκρουπ ερασιτεχνών ερευνητών που αυτοαποκαλούνται «The Kill Club». Ψάχνοντας για ικανοποίηση της νοσηρής τους περιέργειας, το γκρουπ ξεκινάει τη δική του έρευνα πάνω στο θέμα, πιστεύοντας ότι ο αδερφός της Libby είναι αθώος. Η Libby, για να τους βοηθήσει, πρέπει να ξεθάψει τις οδυνηρές μνήμες από το συμβάν και να μάθει πως το παρελθόν μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα