Σαρωτικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της δουλειάς του Λουίς Φαν Γκάαλ εμφανίζονται οι μέτοχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έχουν δρομολογήσει εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα στην ομάδα, επιστρέφοντας στη λογική του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, η οποία απέφερε σωρεία τίτλων και διακρίσεων στον αγγλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ξεκινήσει ήδη οι διερευνητικές κρούσεις για τον νέο τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας από το καλοκαίρι. Πρώτο όνομα στις προτιμήσεις των Βρετανών, είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος ωστόσο, παρουσιάζεται να βρίσκεται κοντά στη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου.

Αλλαγές αναμένονται και σε επίπεδο ρόστερ, καθώς οι Άγγλοι θεωρούν ότι η ομάδα έχει… γερμανοποιηθεί πολύ και πως ο Φαν Γκάαλ έχει αρχίζει να αλλάζει την αγωνιστική της φιλοσοφία, δίχως να παρουσιάζει αποτελέσματα που θα δικαιολογούσαν την ανοχή των μετόχων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει ενεργό ρόλο στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας, ενώ έχει προτείνει την παραμονή του Ράιαν Γκιγκς στο τεχνικό τιμ, με την προοπτική να αναλάβει head coach στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα