Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της

«Finito la musica» για το Καμπιονάτο, αλλά δεν αρχίζουν ακόμη την φιέστα στη Γιουβέντους, καθώς δεν τους αρκεί μόνο το Σκουντέτο! Οι άνθρωποι της Γιούβε τα θέλουν όλα φέτος δεν διστάζουν να παραδεχθούν πως ονειρεύονται το τρεμπλ.

Η ιταλική υπερομάδα πανηγύρισε (όχι μαθηματικά, αλλά δεν το χάνει με τίποτα) το 33 πρωτάθλημα της ιστορίας της (31 για την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, καθώς της έχει αφαιρέσει δύο), μιας και νίκησε την Λάτσιο με 2-0 και απομακρύνθηκε 15 βαθμούς από τους Ρωμαίους, οκτώ αγωνιστικές πριν από το φινάλε του μαραθωνίου. Κι αν το πρωτάθλημα τελείωσε, απομένει το Κύπελλο Ιταλίας και το Champions League.

Οι Γιουβεντίνοι λένε φωναχτά πια πως τα θέλουν όλα. Και το νταμπλ στην Ιταλία και τη μεγάλη την κούπα, το Champions League. Μετά το 1-0 επί της Μονακό, άλλωστε, βρίσκονται κοντά στην τετράδα, εκεί που φυσικά θα πρέπει να υπερκεράσουν τα εμπόδια επίσης μεγάλων ομάδων, ωστόσο ο σύλλογος του ιταλικού βορρά δεν φαίνεται να φοβάται κανέναν! Οι άνθρωποι της Γιουβέντους θεωρούν πως έχουν την ομάδα και τη φανέλα για την υπέρβαση. Και μάλλον δεν έχουν άδικο. Είναι τρομερά συνεπείς σε όλα τους τα παιχνίδια, διαθέτουν εμπειρία και φρεσκάδα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου (Μπουφόν, Κιελίνι, Πογκμπά, Πίρλο, Τέβες, Βιδάλ) και δείχνουν φυσικά μία απίστευτη δίψα να επιστρέψουν στις μεγάλες επιτυχίες.

Σε μερικές εβδομάδες θα μάθουμε πιο είναι το φετινό ταβάνι της Γιουβέντους, που πάντως δείχνει να έχει επιστρέψει στις πρωταγωνίστριες ομάδες για τα καλά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα