«Σαφάρι» για αμυντικό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σε «αγώνα δρόμου» για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον λανθασμένο σχεδιασμό του καλοκαιριού, ο οποίος εστίασε στην ενίσχυση της επίθεσης και άφησε ανοχύρωτη την άμυνα.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ, ο οποίος φέρει το μεγαλύτερο ποσοστό της ευθύνης, αντιλήφθηκε άμεσα το λάθος του και επιχειρεί να το διορθώσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αξιοποιώντας το μπάτζετ των αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που έχει στη διάθεσή του.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει ξεχωρίσει τις περιπτώσεις που τον ενδιαφέρουν. Πρόκειται για τον Ζεράρ Πικέ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα, ενώ πρόσφατα προστέθηκε στη λίστα και το όνομα του Αργεντινού στόπερ της Ζενίτ Πετρούπολης, Εζεκιέλ Γκαράι, ο οποίος εμφανίζει μία σταθερή και ποιοτική εικόνα. Απεσταλμένος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολούθησε τον δυναμικό στόπερ στην αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στην Αγγλία, οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση, είναι αρκετά αυξημένες.

Ο Γκαράι μετακινήθηκε μόλις το καλοκαίρι από την Μπενφίκα στη ρωσική ομάδα, έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ, από τα οποία το 40% πήρε ο σύλλογος της Πορτογαλίας και τα υπόλοιπα η Ρεάλ Μαδρίτης, που είχε διατηρήσει το αντίστοιχο ποσοστό των δικαιωμάτων του.

Στο Νησί θεωρούν δεδομένη την κίνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο, ενώ δεν αποκλείουν να αποφασιστεί και δεύτερη, εφόσον παραστεί η ανάγκη. Ο σχεδιασμός θα εξαρτηθεί εν πολλοίς και από την εικόνα της άμυνας στα παιχνίδια που μεσολαβούν μέχρι τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα