«Σειρήνες» από την αραβική χερσόνησο για Ρατς!

«Σειρήνες» από την αραβική χερσόνησο απευθύνουν κάλεσμα στον Ραζβάν Ρατς, με τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να αντιστέκεται και τους Θεσσαλονικείς να αναζητούν την αλήθεια στην υπόθεση που προέκυψε!

Σύμφωνα με ρουμανικό δημοσίευμα, ο Ραζβάν Ρατς έχει δεχθεί πρόταση από την Αλ Ιτιχάντ, την οποία και εξετάζει. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αποδεκτή την προσφορά της αραβικής ομάδας, καθώς τη θεώρησε εξαιρετικά συμφέρουσα. Ωστόσο, από την πλευρά του ελληνικού συλλόγου δηλώνουν άγνοια για την όλη ιστορία και αναζητούν την πηγή προέλευσης του συγκεκριμένου σεναρίου, το οποίο επιβεβαιώνει με δηλώσεις του ο πατέρας του Ρουμάνου αμυντικού! Με άλλα λόγια… μύλος η υπόθεση!

Το όλο σενάριο «γεννήθηκε» με την πρόσληψη του Βίκτορ Πιτούρκα στην τεχνική ηγεσία της Αλ Ιτιχάντ. Ο Ρουμάνος προπονητής φέρεται να εισηγήθηκε την απόκτηση του Ραζβάν Ρατς από τον ΠΑΟΚ και του Κριστιάν Τανάσε, από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Η αλήθεια ενδεχομένως να βρίσκεται κάπου στη μέση, καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει ως δεδομένο το ενδιαφέρον των Αράβων, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει απαντήσει, πολύ δε περισσότερο, θετικά.

Στις δηλώσεις του ο πατέρας του ποδοσφαιριστή υποστήριξε:
«Ξέρω για το ενδιαφέρον της Αλ Ιτιχάντ αλλά όχι λεπτομέρειες. Του αρέσει στην Ελλάδα και δεν ξέρω αν θα γίνει η μεταγραφή. Είναι σημαντικό ότι τα πάει καλά στον ΠΑΟΚ, αν και από μια ορισμένη ηλικία και μετά, ίσως πρέπει να σκεφτεί και το οικονομικό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα