Σεισμός Μυτιλήνη: Mε δανεικά στο ΚΑΤ

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του συζύγου της 43χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της στον σεισμό της Μυτιλήνης. Ο Γιώργος Βαληλής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε την περιπέτειά του μέχρι να φτάσει στο ΚΑΤ.

Αναγκάστηκε να δανειστεί χρήματα από φίλους και συγχωριανούς του για να μπορέσει να αγοράσει το εισιτήριο του πλοίου και ύστερα από δέκα ώρες, έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά. Έχοντας υποστεί αποκόλληση ποδιού από τη λεκάνη  περίμενε περισσότερο από μία ώρα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να διακομιστεί τελικά στο νοσοκομείο.

“Με τις πιτζάμες με βάλανε, τώρα βγήκα από τα μπάζα, τώρα μου βγάλανε το σεντόνι από τα μπάζα, εδώ στο ΚΑΤ… Μου έβγαλαν εισιτήριο. Δεν είχαμε τίποτα. Οι φίλου μου, οι γνωστοί μου, λέω “λεφτά, δεν έχω λεφτά”, σχολίασε ο κ. Βαληλής και συνέχισε: “Ό,τι είχα, βούλιαξαν μέσα στο σπίτι μου. Και δεν είχα. Εδώ τώρα, όσοι με επισκέπτονται ευτυχώς, οι συγχωριανοί μου, βοηθάνε… Δεν θα μπορούσε η πολιτεία να διαθέσει μια καμπίνα δίκλινη να μεταφερθώ δωρεάν; Ή δεν της περίσσευε;”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα