Σενάριο αντικατάστασης του Φαν Γκάαλ με… Κλοπ!

Προπονητής της Μάντσεστερ με… ημερομηνία λήξης φαίνεται πως θα είναι ο Λουίς Φαν Γκάαλ, εφόσον επιβεβαιωθεί το σενάριο που κυκλοφόρησε στην Αγγλία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» έχει δρομολογήσει τη σύναψη συμφωνίας με τον τεχνικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλοπ! Το πλάνο που παρουσιάστηκε στα βρετανικά ΜΜΕ, αναφέρεται σε επαφές των δύο πλευρών για το… 2018 (!!!), όταν δηλαδή θα λήξει το συμβόλαιο του Γερμανού προπονητή με το σύλλογο της Βεστφαλίας.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποτελούσε έναν από τους βασικούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Γιουνάιτεντ, πριν λίγους μήνες, αλλά δεν δέχθηκε, διότι δεν επιθυμούσε να εγκαταλείψει το έργο που έχει δημιουργήσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Όλα αυτά βέβαια, εξαρτώνται από δεκάδες παραμέτρους. Σύμφωνα με μία καλά πληροφορημένη πηγή από το χώρο των μάνατζερ, ο Φαν Γκάαλ έχει επίσης θέσει ημερομηνία λήξης στην παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς από τη μία βρίσκεται σε μεγάλη ηλικία και από την άλλη δέχεται έντονες πιέσεις από τη σύζυγό του, να της αφιερώσει περισσότερο χρόνο. Με άλλα λόγια, όσο και αν φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας, δεν αποκλείεται να έχει τη βάση του, ιδιαίτερα αν λάβουμε υπόψιν μας την… τρέλα των Άγγλων με τον προγραμματισμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα