Σενάριο για Τσέλσι και Πογκμπά!

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι στο νέο συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά με τη Γιουβέντους, εμφανίστηκε το πρώτο μεταγραφικό σενάριο για τον Γάλλο χαφ, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Αγγλία, ο διεθνής μέσος απασχολεί την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 85 εκατομμυρίων, προκειμένου να σπάσει τη ρήτρα εξαγοράς και να εντάξει τον Πογκμπά στο δυναμικό της ομάδας του!

Ακόμη και να κινηθεί η Τσέλσι για την απόκτησή του τον Ιανουάριο, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προχωρήσει η υπόθεση, καθώς ο Πογκμπά θέλει να παραμείνει στη Γιουβέντους για ένα ή δύο χρόνια ακόμη. Πολύ δε περισσότερο, από τη στιγμή που μαζί με τον Κάρλος Τέβες είναι οι δύο πιο καλοπληρωμένοι παίκτες της «γηραιάς κυρίας», απολαμβάνοντας συμβόλαιο μεγαλύτερο και από τους Αντρέα Πίρλο και Αρτούρο Βιδάλ!

Σύμφωνα με το ίδιο σενάρια, αν η Τσέλσι δεν καταφέρει να κινηθεί για τον Πολ Πογκμπά, θα επιχειρήσει να κλείσει τον Σάμι Κεντίρα της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας με τον Γερμανό μέσο συμβόλαιο, για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα