Σενάριο επιστροφής του Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό!

Ακουγόταν σαν… ψίθυρος το προηγούμενο διάστημα. Όσο περνούσε ο καιρός, ο ψίθυρος έγινε κουβεντούλα. Μετά τον αγώνα της Εθνικής στην Ουγγαρία, η κουβεντούλα έγινε… συζήτηση και η συζήτηση τείνει να γίνει γεγονός…

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει εκ νέου τον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και όχι μόνο. Ο διεθνής μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική καριέρα στο καμπιονάτο, με τη φανέλα της Τζένοα, γεγονός που κάθε άλλο παρά απαρατήρητο έχει περάσει στον Πειραιά.

Πώς είναι δυνατόν να επιστρέψει ο Φετφατζίδης στα «ερυθρόλευκα»; Πρώτον, αν ο ίδιος το επιθυμεί. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η σκέψη των ανθρώπων του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε από επίσημα χείλη, με ανεπίσημο τρόπο, στον διεθνή μέσο, ο οποίος εμφανίστηκε θετικός, υπό προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές οι προϋποθέσεις; Πρώτα απ’ όλα, θεωρεί κίνητρο το ότι θα αγωνιστεί στο Champions League. Όμως δεν αρκεί αυτό. Ο Φετφατζίδης θέλει εγγυήσεις ότι θα τύχει αντικειμενικής αντιμετώπισης και ότι θα αγωνίζεται βασικός. Θέλει, δηλαδή, να ακούσει από τα χείλη των «ερυθρόλευκων» ότι ο προγραμματισμός τους τον εντάσσει στα βασικά πλάνα του τεχνικού τιμ. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να δώσει το «οκ» ο Βίτορ Περέιρα…

Εκτός της επιθυμίας του ιδίου, η οποία είναι δεδομένη με… προϋποθέσεις, όπως προαναφέραμε, ο Ολυμπιακός μπορεί να διεκδικήσει την επιστροφή του παίκτη στην… αγκαλιά του, καθώς η Τζένοα δεν έχει εξοφλήσει το ποσό της μεταγραφής που είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι. Το χρέος των Ιταλών ανέρχεται σε 3,7 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που ανοίγει διάπλατα τον δρόμο του… επαναπατρισμού για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Όλα αυτά βεβαίως, είναι κινήσεις που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Η προεργασία μίας κατάστασης. Αν και εφόσον ξεπεραστούν τα αρχικά «αγκάθια», θα ξεκινήσει μία πιο επίσημη διαδικασία, η οποία θα καθορίσει και το τι μέλλει γενέσθαι. Στην παρούσα φάση, ο Ολυμπιακός το σκέφτεται έντονα, βολιδοσκοπεί προθέσεις προς όλες τις πλευρές και εκτιμά τις επόμενες κινήσεις του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα